Menu Close

Påverkar YouTube likes kanalernas prestanda?

Antalet och formen på interaktioner är mycket viktigt för att YouTube-likes ska bli populära och ses av en bred publik första gången de laddas upp eller sedan rankas. Det är möjligt att dela upp interaktionen i två som interaktion med prenumeranter och interaktion med Youtube-prenumeranter.

Läs mera: Här på Snorbilligt kan du köpa billiga likes & followers

Det är möjligt för icke-prenumeranter att interagera i form av kommentarer och uppskattning. Även om det är mer ineffektivt än prenumeranter, bestämmer antalet gillanden mer eller mindre rankningen av en video. Observera att ogillande också är en typ av interaktion med Youtube Views.

När YouTube-kommentarer används och manipuleras korrekt är det möjligt för en video av genomsnittlig kvalitet att rankas högst upp även i de mest konkurrenskraftiga frågorna och gå in i trender. Det skulle vara ett klokt beslut att arbeta med professionella hyllningsplattformar för att fånga en bra effekt. Det finns inget fall att en video med miljontals ekologiska eller organiska gillningar äger rum på bakre raden av https://Snorbilligt.se.